Kerstmis

Horloge reparaties, iets voor jou?

Is jouw horloge kapot gegaan doordat hij is gevallen? of is jouw horloge door ouderdom stilgevallen? of wil je er gewoon is een keer meer over te weten komen over horloge reparaties? Dan is Batterijen Paultje misschien wel de geschikte plek om daar hem te laten maken of er meer over te weten te komen. Ze staan al dertig jaar op dezelfde plek op de markt in Rotterdam, ze zijn al erg bekend in Rotterdam als het gaat over horloge reparaties. Ze staan voor de markthal en dus lopen mensen vaak even langs voor een kleine reparatie of voor een afstelling. Vaak kan je horloge direct worden behandeld, het verschil met een juwelier is dat er geen wachttijd is en een stuk goedkoper tarief voor het maken van je horloge, verder zijn ook even vakkundig als een juwelier. Alle reparaties worden gedaan in hun bus, in de bus zijn alle materialen en gereedschap aanwezig, denk hierbij aan horlogebanden, batterijen, wijzerplaten etc. Sommige dingen zijn binnen elke minuten klaar en sommige duren ietsjes langer, een rondje door de markt en daarna ligt je horloge meestal al klaar om weer met trots gedragen te worden. 

Horlogebanden

Horlogebanden zijn makkelijk en snel vervangbaar, die hebben ze dus ook zo gedaan tijdens de horloge reparaties. Er zijn veel soorten horlogebanden zoals leer, ijzer, plastic en rekbare bandjes en is er dus voor ieder wat wils. Mocht je een nieuwe willen en wil je die erop laten zetten kan dat ook en zullen ze ervoor zorgen dat de bandjes goed zitten naar uw wens. 

Reparatie

Het repareren van je horloge is eens in de zoveel tijd nodig, denk hierbij aan het vervangen van je wijzerplaten, het verstellen van je tijd omdat die slecht of helemaal niet meer goed loopt. Ook wordt de achterkant gereinigd om ervoor te zorgen dat het uurwerk niet vies wordt wanneer je hem openmaakt. De achterkant wordt gereinigd met een borsteltje en daarna wordt de binnenkant bekeken en vervangen wat vervangen moet worden. Bij de horloge reparaties worden de beste batterijen en materialen gebruikt om zo lang mogelijk door te kunnen met de horloge en dus niet om de week hoeft terug te komen. 

Extra informatie

Heb jij dit artikel gelezen en ben je geïnteresseerd geraakt om je horloge te laten repareren bij Batterijen Paultje? Bekijk dan even de website voor meer informatie over horloge reparaties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *