Kerstmis

Fysiotherapie Noordwijk

In de sportwereld is een blessure iets wat in een mum van tijd kan gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker in bepaalde sporten is het zo dat je heel snel een blessure oploopt. Dit kan zijn door middel van verkeerd neerkomen, een klap krijgen of allerlei andere dingen. Het verhelpen van een blessure kan een lastig process zijn. Het lichaam zit heel ingewikkeld in elkaar en we weten er nog steeds na alle jaren niet alles van af. Om te zorgen dat jij zo goed mogelijk herstelt van een blessure kun je fysiotherapie Noordwijk goed gebruiken. Deze mensen weten alles van spieren, pezen en lichamen af. Ze kunnen je helpen bij het herstellen en weer zo snel mogelijk zorgen dat je weer volop mee kunt doen met de rest. Ze letten op je en zorgen dat ten alle tijden je een goede revalidatie heeft. 

Dry Needling

Als jouw spieren vastzitten kun je dit heel eenvoudig oplossing met fysiotherapie Noordwijk. Naast dat je met massages heel veel kunt doen kun je er ook voor zorgen dat je met Dry Needling de knoopjes uit je spieren kunt halen. Deze knoopjes zijn heel lastig uit je spieren te krijgen behalve met Dry Needling. Hoe werkt dit. Als je een knobbeltje in je spieren hebt is het zo dat je met naalden deze eruit kunt krijgen. Deze naalden zijn heel dun en voel je niet. Je voelt alleen de schokjes van de spieren die het naaldje raakt. Wat er gebeurt met de spieren is dat ze doordat er in geprikt wordt de spanning eraf gaat en de knoop losschiet. Hierdoor voel je een kleine elektrische schok en kan je stuiptrekkingen krijgen, omdat je spieren ontspannen.

Samenwerkingen met ziekenhuizen en huisartsen

Als je naar een fysiotherapeut gaat en ze zien dat je bijvoorbeeld een operatie nodig hebt, omdat het met fysiotherapie Noordwijk niet op te lossen is. Gaan ze contact leggen met jouw eigen huisarts of met een ziekenhuis die meer verstand hebben van deze vorm van blessure. Zo helpen ze je op weg naar revalidatie door de beste persoon.

De salon

Als je een bij een fysiotherapeut naar binnen loopt moet je gelijk een gevoel krijgen dat je goed geholpen wordt en dat ze professioneel te werk gaan. Dit is het geval bij deze fysiotherapie Noordwijk. Alles is helemaal schoon en ze hebben alles mooi opgeruimd, maar wel binnen handbereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *