Kerstmis

STARTEN MET EMS FITNESS

EMS fitness

Ben jij toe aan verandering in jouw leven? Kan jouw conditie wel wat verbetering gebruiken? Of wil jij werken aan jouw spierkracht? Misschien is EMS fitness dan wat jij zoekt! Voor EMS fitness kan je terecht bij verschillende clubs in Nederland. EMS staat voor elektrische musculaire stimulatie. Door elektrische impulsen in een speciaal pak worden de spieren gestimuleerd en versterkt. In het pak zitten elektroden verwerkt dat verbonden zijn met een extern trainingsapparaat. Door deze manier van spierstimulatie wordt er niet alleen gewerkt aan je conditie en spierkracht, maar het is ook gemakkelijk en effectief om op zo af te vallen. Ben jij toe aan een verbeterde conditie, meer spierkracht of wil jij graag afvallen? Overweeg dan eens om te gaan starten met EMS fitness!

VOORDELEN VAN EMS TRAINING

EMS training is eigenlijk voor iedereen geschikt die fit genoeg is om te kunnen sporten maar er zijn een aantal uitzonderingen, zoals mensen met hartritmestoornissen of een verhoogd risico op trombose. EMS training verhoogt de vetverbranding, bevordert het de spieropbouw en verhoogt het jouw conditie. Daarnaast helpt het ook bij schouder-, rug – en nekklachten en verbetert het de gewrichten. De elektrische spierstimulatie wordt in de fysiotherapie al meer dan 50 jaar toegepast voor het versterken van bepaalde spiergroepen. Bijvoorbeeld bij een revalidatie. Steeds meer klinieken maken gebruik van de EMS training, omdat er gericht kan worden gewerkt en hierdoor gemakkelijk persoonlijke doelen behaald kunnen worden.

WAAR KAN IK EMS TRAINING DOEN?

Wil jij gaan beginnen met EMS training? EMS training wordt tegenwoordig bij steeds meer training clubs in Nederland aangeboden. Wil jij wegens medische redenen starten met EMS? Dan kan je bij je eigen fysiotherapeut informeren of je daar terecht kan voor elektrische spierstimulatie. Wil jij een verbeterde conditie, meer spierkracht of afvallen? Kijk dan eens online voor meer informatie of kijk naar de training clubs waar EMS training wordt aangeboden en ga langs voor een kennismaking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *