Kerstmis

De mooiste bohemian armbanden

Bohemian armbanden

Sieraden maken je outfit af. Of je nou stijlvol of zomers gekleed bent, een mooie armband maakt het altijd net even wat meer af. De bohemian stijl is een stijl die je gerust gezellig kan noemen. Je vindt bohemian armbanden, kettingen en enkelbandjes in alle kleuren van de regenboog, met mooie kralen en verschillende texturen. Je ziet de sieraden tegenwoordig overal voorbijkomen en ze zijn voor iedereen geschikt. Hou je het qua kleding lekker basic? Dan kun je helemaal uitpakken met deze mooie armbanden, maar ook als je kleurrijk gekleed bent zijn deze sieraden een verrijking van je outfit.

Bohemian stijl

De bohemian stijl staat bekend om het gebruik van mooie kleuren, verschillende vormen en zijn herkenbare stijl. Draag de sieraden bijvoorbeeld met een leuk jurkje om zo alles goed tot zijn recht te laten komen. Ga je naar een festival? Match een paar mooie bohemian armbanden met een enkelbandje en teken als extraatje nog wat mooie figuren op je gezicht met glitters of een felle kleur. Met een paar stoere bootsen een mooie nagellak maak je je outfit helemaal af en zorg je ervoor dat alle ogen die dag op jou gericht zijn. De complimenten zullen je om de oren vliegen!

Mix and match

Bohemian armbanden zijn ervoor gemaakt om te mixen met andere mooie sieraden in deze stijl. Zo heb je ook mooie kettingen en kleurrijke enkelbandjes waarmee jij je outfit net een beetje dat extraatje te geven. Wees vooral niet bang om er lekker op los te combineren, het is bij deze stijl namelijk helemaal niet erg om meerdere armbanden in verschillende kleuren te dragen. Kies je voor een mooie jeans short met een gele top? Deze armbanden laten het toe om eindeloos gecombineerd te worden, dus kies voor meerdere armbanden met rode, gele, en groene accenten. Hebben je vriendinnen ze ook? Dan kun je voor de afwisseling je armbanden of andere sieraden met ze ruilen, zo hebben jullie altijd wat nieuws!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *