Kerstmis

Car wrap om jouw auto te stylen

car wrap

Heb jij een mooie auto en wil je net dat beetje extra eraan geven? Dan is een car wrap misschien iets voor jou. Een car wrap geeft je auto een exclusieve uitstraling en kan zelfs een ouder model auto zoals een oudere Audi, BMW of Mercedes weer een nieuwe look geven. Want het standaard model is dan bekend bij de meeste mensen, maar gewrapt in camo tint of mat zwart is het direct een eyecatcher. Lees verder wanneer je meer te weten wilt komen over de opties om jouw auto te wrappen.

Een nieuwe look en beter beschermd met een car wrap

Een car wrap is niet alleen voor het visuele aspect van je auto. Doordat de wrap, gemaakt van kunststof, over de hele auto zit, is de lak eronder beschermd. Je hebt dus geen kans op steenslag, krassen of van die zonnetjes in de lak na een bezoek aan de wasstraat. Kortom, je auto is beter beschermd en zal daardoor zijn waarde behouden. Car wrappen van een nieuwe auto kan dus ook een goed idee zijn. De lak eronder blijft als nieuw doordat weers- en andere externe invloeden er geen vat op hebben.

Andere opties om jouw auto te stylen

Er zijn tal van opties om je auto te stylen. Je kan je auto wrappen zoals je hierboven kon lezen. Maar na de wrap zullen er zeker andere dingen zijn die je ook wilt om de looks af te maken. Wat dacht je van getinte ruiten? Met folie kunnen de ramen van je auto getint worden. Dit kan gewoon achteraf gedaan worden bij een specialist. Ook kunnen je velgen gespoten worden en je remklauwen een andere kleur krijgen. Daarnaast is er technisch veel mogelijk. Een andere sound met een nieuwe uitlaat? Dat kan gewoon. Een chip tuning behandeling voor de motor? Ook dit kan zonder veel problemen. Kortom, ga lekker met je auto aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *