Kerstmis

Hulp van een make up artist

Bent u toe aan een nieuwe look, maar heeft u daar hulp bij nodig? Dan bent u bij make up artist Facedians bij het goede adres. Zo kunnen wij niet alleen de make up voor u persoonlijk doen, maar zijn we gespecialiseerd in het werken met SFX.SFX betekent special effects, en dit wordt vooral gebruikt bij toneel of films. Zo kunt u het bijvoorbeeld ook gebruiken bij een reclamefoto, om zo de aandacht te trekken met een interessante make-up foto die meteen naar voren springt. Mariska, het persoon met wie u in contact zal komen, heeft al jaren ervaring in dit vak. Zo heeft ze de make up van filmproductie ‘tweede kans’  gedaan, en is alles prachtig geworden. Ze heeft echt topprestaties gedaan bij het doen van de make up, en alles is tevreden geworden. 

Wanneer u meer te weten wilt komen over alles wat Mariska heeft gedaan in de make up wereld, kunt u altijd een kijkje nemen op de website. Hier kunt u ook de vele recensies lezen die andere mensen hebben achtergelaten, om zo een beeld te creëren van wat u kunt verwachten. Veel mensen hebben een positieve reactie achtergelaten, en mensen die geweest zijn komen vaak ook terug. 

Wat er allemaal mogelijk is

SFX is dan wel de specialiteit, maar ook kunt u bij ons uw normale make up laten doen. Omdat Mariska een echte make up artist is, kan ze bijna alles doen wat u nodig heeft. Zo is bijna alles mogelijk, van wenkbrauw en extensions tot bruids make up en haar. Ik zal even uitleggen wat er bij wimperextension gedaan wordt. Bij extensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een wimperextension verlengd. Op deze manier behouden de wimpers het natuurlijke effect, en ziet het er mooier uit. Het materiaal van de extensions is volledig anti-allergisch, en zal ook aanvoelen en eruitzien als een echte wimperhaar. Deze extensions zullen maximaal 8 weken blijven zitten. Ook is het mogelijk dat de haren op natuurlijke wijze uitvallen, daarom raad ik u aan om regelmatig terug te komen. 

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen hierover, of wilt u graag in contact komen voor verdere gesprekken? Dan kunt u altijd contact opnemen via de contactpagina. Wij zullen naar u uitkijken, en altijd op professionele wijze het gesprek met u aangaan. Als professionele make up artist zal ik uw vragen beantwoorden, en kunnen we ook samen bespreken wat ik voor u kan doen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *