Kerstmis

Hippe barber in Tilburg

barber Tilburg

Ben jij weer toe aan een nieuwe knipbeurt? Zoek dan niet verder en laat deze barber in Tilburg jouw kapsel onder handen nemen. Kom je niet uit Tilburg maar ben je wel op zoek naar een vette barber? Maak er dan een dagje Tilburg van! Je vindt hier veel kledingwinkels en ook talloze nieuwe horecaconcepten die jou dagje uit ongetwijfeld tot een succes zullen maken. Een knipbeurt bij deze barber is ├╝berhaupt al niet zomaar een bezoekje aan de kapper, het is een hele ervaring. De heren van deze kapsalon zorgen ervoor dat jij je daar thuis voelt. Je kan er zelfs een lekker potje poolen. Ideaal als jij hebt besloten om samen met een vriend naar deze salon toe te komen!

Knip en scheer mogelijkheden

De heren van deze Barber in Tilburg kunnen na je kapsel natuurlijk ook aan de slag met je baard. De barber wordt gerund door twee jonge hippe gasten. Zij hebben beiden een eigen stijl maar delen wel dezelfde visie! Zij willen de klassieke stijlen combineren met moderne stijlen. Doordat de heren hun krachten hebben gebundeld kun je voor allerlei opties bij hun terecht! Het maakt niet uit of je jong of oud bent en wat voor een soort kapsel of baard jij hebt. Zij denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Afspraak maken bij de barber

Het is wel zo handig als jij je afspraak plant om verassingen te voorkomen. Je zou maar met de trein naar Tilburg gaan voor dat leuke dagje uit in combinatie met een knipbeurt, om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen plek is! Knippen kan al vanaf 30 euro, al krijg je als student wel korting. Ideaal voor de vele studenten in Tilburg en omgeving die toe zijn aan een nieuwe knipbeurt! Indien jij ook je baard wilt laten doen ontstaan er leuke combinatie prijzen die het bezoek nog aantrekkelijker maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *